BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu?

 • masa pelepasan:2022-11-02 15:09:30
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:186
 • Penerangan pantas:

  Brussels,Dalam kes menggunakan pengubah jenis kering, pelanggan mesti menguasai kaedah kabel. Jika ada masalah dalam kabel,Brusse

Kandungan artikel

Dalam kes menggunakan pengubah jenis kering, pelanggan mesti menguasai kaedah kabel. Jika ada masalah dalam kabel,BrusselsPerbezaan antara pengubah penyesuaian dan pengubah kuasa, ia mudah menyebabkan kesalahan biasa dalam aplikasi. Jadi, apa mod kabel pengubah jenis kering?

Apabila pengubah ditempatkan ke dalam operasi, jika pengubah tekan tidak berada pada masa, suatu & ldquo; yang hebat Tweet & rdquo; Fus tenaga tinggi rosak apabila bunyi itu serius; Jika pengubah tap cacat, ia akan menyebabkan & ldquo; ringan Squeak & rdquo; Bunyi pembuangan korona, apabila muatan meningkat, ia mungkin untuk membakar pemutus sirkuit pengubah tap. Dalam situasi seperti ini, matikan kuasa segera untuk penyelenggaran.

BrusselsBagaimana untuk menjaga pengubah jenis kering?

Operasi dan pengurusan penyelamatan pengubah tenggelam minyak

TicuantepeSebelum dan selepas mengambil sampel, bersihkan periferi port sampel dengan kain bersih atau tanpa rambut.

Pengubah kuasa digunakan dalam semua jalur kehidupan

Struktur kumpulan sambungan bagi pengubah jenis kering


BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu?Menghindari kerosakan mengisolasi secara tidak sengaja semasa penyelamatan: apabila memperbaiki inti gantung pengubah kuasa, perhatian istimewa akan diberikan kepada penyelamatan koil solenoid atau mengisolasi lengan anti air. Jika terdapat kerosakan scratch, ia akan dikendalikan dengan betul.

Bagaimana untuk menjaga pengubah jenis kering?

() kedudukan pemasangan asuransi komersial sekunder pengubah pada lajur dan tanah mesti memenuhi keperluan berikut: jika ada pemutus di sisi sekunder, ia mesti dipasang antara pemutus dan pemutus komposit tenaga rendah, atau pemutus sirkuit mesti dipilih sebagai pemutus; Jika tidak ada pemutus pada sisi sekunder, ia mesti dipasang pada kedua-dua sisi penyesuaian komposit tenaga rendah, dan fasor tekanan fasa sisi kedua digunakan sebagai tangan kedua.

Perjalanan pengasingan bunyi bilik enjin utama kunci untuk perawatan pengasingan bunyi bilik pengubah jenis kering bermula dari tiga tahap: tetingkap jari tetap pada pukul , port ventilasi dan pertukaran udara dan permukaan jalan, dan aplikasikan tetingkap pengasingan bunyi, silinder pengangkutan, pad pengangkutan lantai beton yang mengapung dan komoditi pengurangan bunyi dan pengurangan bunyi lain untuk mencapai kesan pengasingan bunyi.

Kebocoran minyak benang luaran bolt atau paip


BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu?Lupakan operasi muatan pengubah kuasa: jika muatan berfungsi untuk masa yang panjang, ia akan menyebabkan koil elektromagnetik panas, izolasi akan lambat tua, dan sirkuit pendek antara kotak akan gagal Kegagalan sirkuit pendek dua warna atau sirkuit pendek untuk kesalahan tanah dan penyelesaian minyak.

Kepastian KualitiSelepas memegang bolt longgar, dan selesaikan bolt yang mungkin akan bocor, untuk mencapai tujuan rawatan lengkap. Kekuatan bolt longgar secara ketat mengikut operasi sebenar dan teknologi pemprosesan.

Isolasi bolt penyancar inti melalui menekan inti besi rosak yang mengakibatkan kesalahan sirkuit pendek antara helaian besi silikon dari inti besi dan bolt penyancar inti;

Apa alasan untuk mematikan pengubah kuasa?

BrusselsDalam medan elektrik angin ke yoke, mesti terdapat komponen patah garis kuat,BrusselsApakah pengubah jenis kering, sehingga muatan flash meluncur dan pembuangan boleh berlaku pada arus yang lebih rendah. Untuk menyelesaikan kesukaran ini dengan lebih baik, penampilan bahagian yang mengisolasi diantara angin dan tong besi sepatutnya sama dengan pesawat melintang tengah angin ke pengisihan tong besi sebanyak yang mungkin,BrusselsPenukar kuasa grad pengasingan, untuk mengurangi komponen medan elektrik yang melintasi dengan bahagian yang mengisolasi.

Container pengumpulan adalah botol kaca tanpa warna dengan plug kaca tanah mulut luas dengan volum .kg atau kg. - botol akan dikumpulkan pada masa untuk analisis dan eksperimen. Label akan diletak semasa pengumpulan. Perhatikan nama, sumber, tarikh pengumpulan, orang pengumpulan, kondisi cuaca dan bahan-bahan lain sampel minyak.

Bunyi, menyebabkan penghalang sirkuit pendek. Jika tidak dikendalikan dengan betul, ia akan menyebabkan kerosakan besar.

BrusselsMaklumat produk lain
 • SvyetlahorskApa perlindungan bagi pengubah yang ditenggelamkan minyakPenggunaan produk yang biasa

  SvyetlahorskApa perlindungan bagi pengubah yang ditenggelamkan minyakPenggunaan produk yang biasa

 • SlotskApa prinsip pengubah kuasaAnalisis dan kajian mengenai punca keretakan

  SlotskApa prinsip pengubah kuasaAnalisis dan kajian mengenai punca keretakan

 • SlonimApakah pengubah jenis keringFaedah yang diketengahkan

  SlonimApakah pengubah jenis keringFaedah yang diketengahkan

 • VawkavyskApakah pengubah kuasa jenis keringKaedah pengurusan bengkel pengeluaran di lokasi

  VawkavyskApakah pengubah kuasa jenis keringKaedah pengurusan bengkel pengeluaran di lokasi

 • RahachowAplikasi bekalan kuasa pengubahDasar harga perlindungan

  RahachowAplikasi bekalan kuasa pengubahDasar harga perlindungan

 • HorkiAplikasi pengubah jenis keringApa ciri utama

  HorkiAplikasi pengubah jenis keringApa ciri utama

 • VilyeykaAplikasi pengubah tenggelam minyakPembalikan

  VilyeykaAplikasi pengubah tenggelam minyakPembalikan

 • KrychawBagaimana pengubah menghantar elektrikKomitmen dan kepercayaan

  KrychawBagaimana pengubah menghantar elektrikKomitmen dan kepercayaan

 • segera:Peringatan: Maklumat BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu? memberi anda BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu? oleh syarikat kami, perkhidmatan BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu? dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu?, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu?. BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu? di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di BrusselsBidding information of power transformerUntuk apa itu?, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!